ceturtdiena, 2015. gada 7. maijs

Svinam eTwinning 10 gadus

Kas ir eTwinning?

Droša bezmaksas sadarbības vide skolotājiem Eiropā, lai veidotu projektus, dalītos pieredzē un idejeTwinning ir Eiropas skolu kopiena.
Tā piedāvā platformu izglītības jomas darbiniekiem (skolotājiem, mācību pārziņiem, bibliotekāriem u.c.), kas strādā izglītības iestādēs kādā no Eiropas valstīm, lai iesaistītu tos komunikācijā, sadarbībā, projektu īstenošanā un pieredzes apmaiņā. 
2014./2015.m.g. .eTwinnings piedāvā veidot projektus savas valsts ietvaros, un tā Jūrmalas pii "Zvaniņš" un Pastendes "Ķipars" dibina nacionālo projektu "Papīrs - man zināmais un nezināmais", piesaistot  papildus  sadarbības partnerus no Ilūkstes pii "Zvaniņš" un Lībagu sākumskolas 2. un 3.klasi.

 e Twinning šogad svin savu 10. pastāvēšanas gadadienu, tāpēc šogad dzimšanas dienai par godu visā Eiropā notiek dažādas svētku aktivitātes. Arī mūsu projekta dalībnieki atzīmē šo pasākumu.

Jūrmalas pii "Zvaniņš" par godu šim pasākumam 7.maijā organizēja katrai grupai savu uzdevumu iestādes laukumā. Grupa „Saules zaķēni” uzzīmēja krāsainu lielu torti un ciparu 10; grupa „Gliemezīši” rakstīja „eTwinning” un zīmēja ziedus; grupa „Taurenīši” atspoguļoja sadraudzības karogus un ziedus; iestādes jaunākās grupas „Bitītes” un „Mārītes” zīmēja pavasara ziedus un krāsainus balonus. Grupas pakāpeniski paveicot savu uzdevumu varēja pūst ziepju burbuļus, noslēgumā izveidoja „dzīvo logo”.







Lībagu sākumskola atzīmē šo dienu tā:




Talsu novada Pastendes PII "Ķipars" arī 7. maijā atzīmēja "eTwinning" 10. jubileju. Mēģinājām izveidot dzivo ciparu 10. Kā mums tas izdevās, mēģiniet saskatīt!
Šajā dienā mēs priecājāmies par silto, spožo saulīti un iespēju darboties "eTwinning" projektā, iegūstot jaunus draugus un domubiedrus.

 Droša b

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru