sestdiena, 2015. gada 3. janvāris

Informācija par projektu

 

Latvijas skolotājas sadarbībā ar skolēniem organizē izzinošu un radošu darbību, izmantojot izlietotu papīru. Izspēlē sadarbības partneru sagatavotās papīra rotaļas un spēles.

Mācību priekšmeti: dabas zinības , mājturība un tehnoloģijas,  integrēti pirmsskolas priekšmeti,  
Valodas:
LV - RU
Skolēna vecums:
2 - 11 gadi
Izmantojamie rīki:
Citas programmas (Powerpoint, video, zīmējumi un gleznojumi), e-pasts, Mājas lapas publicēšana, TwinSpace
Mērķi:
Izzināt papīra īpašības, radošo darbu veikšanai izmanto otrreizējās lietošanas papīru. Veicināt izziņas procesu attīstību un sensorās spējas; sekmēt un pilnveidot valodas prasmes.
Darba process:
Skolotājas ar skolēniem radošo darbu veikšanai izmanto makulatūras papīru (avīzes, žurnālus, dāvanu iesaiņojamo papīru, kartona kastes, kartona rullīšus, papīra atgriezumus utt.). Skolēni veido aprakstošus stāstus, pasakas vai mīklas par izveidotajiem darbiem. Projekta dalībnieki izspēlē viens otra sagatavotās papīra rotaļas. Darba process no 07.10.2014 - 30.05.2015.
Paredzamie rezultāti:
Skolēni iepazinuši papīra daudzveidību. No izlietota papīra gatavo radošus darbus, par kuriem sagatavo pašu sacerētus stāstus, pasakas vai mīklas. Skolēni izspēlē sadarbības partneru sagatavotās „Papīra rotaļas”. Pilnveidotas komunikatīvās prasmes. Skolotājas publicē TwinSpace vidē savus rotaļu aprakstus, foto reportāžas par projekta darbu. Projekta laikā izveido mājas lapu, kurā publicē sadarbības partneru darbus un rezultātus. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru